Veelgestelde vragen

 1. Wat zijn jullie openingstijden?
  Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur.
 2. Moet ik reserveren?
  Natuurlijk kun je spontaan langskomen, maar als je zeker wilt zijn dat er plaats is kun je het beste een reservering maken. Je kunt ons bereiken via de reserveringspagina, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0229-266620.
 3. Ik ben allergisch voor bepaalde producten. Bestaat er de mogelijkheid om het menu aan mijn wensen aan te passen?
  Heb je specifieke wensen voor het menu vanwege een allergie, dan denken wij graag met je mee. Ook zoutarm behoort tot de mogelijkheden. We kunnen echter niet 100% uitsluiten dat de betreffende allergenen niet verwerkt worden in onze keuken. Wil je een allergie al bij de reservering aangeven alsjeblieft? We gaan graag zorgvuldig om met uw gezondheid en zo kunnen wij tijdig voorbereidingen treffen.
 4. Zijn kinderen ook welkom?
  Jazeker! Wij hebben diverse kinderstoelen beschikbaar en ons restaurant beschikt over Wifi. De kinderen kunnen ook gezellig aan tafel een kleurplaat inkleuren.
 5. Hoe vaak wisselt de kaart?
  Onze kaart sluit aan bij de seizoenen. Benieuwd wanneer we de kaart weer veranderen? Houd Facebook in de gaten of kijk bij het laatste nieuws op deze site.
 6. Hebben jullie een cadeaubon die ik kan geven?
  Jazeker! Deze kun je bij ons in het restaurant kopen. Een leuk idee voor een verjaardag, secretaresse dag of met de feestdagen.
 7. Kan ik een specifieke tafel reserveren?
  Bij het reserveren kun je een specifieke tafel vragen, echter dit kunnen we niet garanderen. Dit is afhankelijk van het aantal bezette tafels op die avond. We doen uiteraard wel ons uiterste best om aan je wensen te voldoen.
 8. Wat is jullie alcoholbeleid?
  Wij schenken geen alcoholische dranken aan minderjarige personen.

Mocht je nog vragen hebben die hier niet genoemd zijn stuur ons dan een e-mail met de vraag, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Alles over Restaurant Brasserie De Rooie Kip

Informatie