Speciale schouwburg "het Park" service

Succesvolle combinatie uit eten + avondje Schouwburg “Het Park”

aankeiler nieuws cadeaubon 2018

Steeds meer gasten van Schouwburg “Het Park” combineren een avondje uit met een etentje vooraf.
Eigenaar en chef-kok Juan Roozendaal speelt daar op in door met de aanvangstijden van de voorstellingen rekening te houden en zorgt vervolgens dat u uw gerechten op tijd krijgt geserveerd. Zo kunt u zorgeloos genieten en bent u toch op tijd in het theater. Aangezien veel klanten gebruik maken van deze service, informeert de bediening altijd vooraf of men nog naar de schouwburg wenst te gaan. Ook als er vooraf wordt gereserveerd. Op die manier kunnen Juan en zijn team er tijdig rekening houden, zodat alles vlotjes verloopt.

In “De Rooie Kip” is alles vers

Uiteraard valt of staat dit succes met de kwaliteit van de gerechten. Bij Restaurant Brasserie De Rooie Kip is dit juist de basis van het succes. Juan Roozendaal is al 12 jaar chef-kok en weet waar hij rekening mee moet houden om mensen tevreden te houden. “Ik gebruik uitsluitend verse producten,” zegt Juan. “Ik begin elke dag op tijd, want het kost veel tijd aan voorbereiding om alles vers klaar te hebben als het diner begint. Al die moeite is gelukkig niet voor niets. Sinds ik vorig jaar het restaurant overnam komen steeds meer mensen terug. Het aantal vaste klanten neemt dan ook toe. Het betekent dat klanten mijn kookstijl en manier van presenteren waarderen, maar ook dat de bediening vriendelijk en gastvrij is.”

Uitgebreide keuze menukaart

Juan vervolgt: “Gasten willen vandaag de dag een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs, maar toch ook wel iets kunnen kiezen. Binnen de mogelijkheden hebben wij daarom een redelijk uitgebreide dinerkaart. Naast de 4 maaltijdsalades zijn er nog 11 gerechten te kiezen, waaronder vegetarisch, vis- en vleesgerechten. Ook de lunchkaart is aantrekkelijk met meerdere keuzemogelijkheden. Het motto van Restaurant Brasserie De Rooie Kip is dan ook: VERS - LEKKER - BETAALBAAR.

Wilt u graag eens kennismaken met dit restaurant, dan is het verstandig om vooraf te reserveren. Zo bent u verzekerd van een plaats. U kunt reserveren via de reserveringspagina of een belletje naar 0229-266620. Eet smakelijk!

Alles over Restaurant Brasserie De Rooie Kip

Informatie