Over Restaurant Brasserie De Rooie Kip

Aangenaam! Mijn naam is Juan Roozendaal. Sinds 1 oktober 2018 ben ik de trotse eigenaar en chef-kok van Restaurant Brasserie De Rooie Kip in Hoorn. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik chef-kok wilde worden en met de overname van De Rooie Kip is mijn droom om voor mijzelf te beginnen uitgekomen. Het vak is mij met de paplepel ingegeven. Ik ben namelijk niet de eerste in mijn familie met dit beroep. Mijn moeder en mijn tante werken beiden als chef-kok. Als kleine jongen was ik na schooltijd al dagelijks in de keuken te vinden, want zij leerden mij de kneepjes van het vak.

Ik ben geboren in Colombia, Zuid-Amerika en lekker eten zit verweven in die cultuur. In Colombia zijn alle producten altijd voor handen en daarom wordt er altijd gekookt met verse ingrediënten. En juist dat, -het koken met verse ingrediënten- is wat je bij mijn gerechten uit de Europese keuken gaat proeven! Het maakt een lunch of diner bij Restaurant Brasserie De Rooie Kip extra lekker en smaakvol. Hier in Nederland is het belangrijk om mee te bewegen met de seizoenen. Niet alleen met de verse producten die je gebruikt maar ook met de specerijen. Hoe ik dat doe? Dat laat ik je graag zelf ervaren. Kom gewoon eens ontspannen genieten en oordeel zelf.

Het principe van mijn restaurant is simpel. Je kunt er 6 dagen in de week terecht voor goede koffie met een huisgemaakt gebakje, een lunch of een diner. Gastvrij, herkenbare producten en lekker vers eten voor een betaalbare prijs, daar sta ik voor!

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in Restaurant Brasserie De Rooie Kip!

Groet,
Juan

 
Over Restaurant Brasserie De Rooie Kip in Hoorn

Alles over Restaurant Brasserie De Rooie Kip

Informatie