Woning verkopen? Ontvang een lunch voor 2!

Sinds 15 februari zijn we een samenwerking gestart met 4x1 Makelaardij. Als u uw woning via hen verkoopt ontvangt u een bon voor een lunch voor 2 bij ons.

Een woning verkopen is voor veel mensen een drukke en spannende tijd. 4x1 Makelaardij weet dit als geen ander. Even tot rust komen en ontspannen in deze periode is dan extra welkom.

En wat is er dan fijner dan lekker eten in een gezellig en knus restaurant?

4x1 Makelaardij biedt u die mogelijkheid! Als u in de periode van 15 februari tot en met 15 april 2019 uw woning verkoopt via 4x1 Makelaardij ontvangt u een lunch voor 2 personen bij Brasserie Restaurant de Rooie Kip.

Genieten van een huisgemaakte tomatensoep, een broodje beenham met brie, een heerlijke carpaccio of een overheerlijke geitenkaassalade? De chef-kok Juan bereidt alles met dagverse ingrediënten en dat proef je!

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling met Edward Roozendaal of Corné van Dis en u ontvangt alle informatie over deze actie en hun manier van werken.

Besluit u uw woning via hen te verkopen? Dan ontvangt u meteen de lunchbon voor twee! Voor een afspraak kunt bellen of mailen naar 0229-285170 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mis geen nieuwtjes!

Nieuws