Derde plek 'leukste restaurant van Hoorn'

Restaurant Brasserie De Rooie Kip behaald de 3e plek bij verkiezing "LEUKSTE RESTAURANT VAN HOORN 2019"

Op 15 april is de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing voor leukste restaurant van Hoorn. Hierbij is Restaurant Brasserie De Rooie Kip op een zeer verdienstelijke 3e plek terecht gekomen. Een mooie prestatie voor de jonge ondernemer en chef-kok Juan Roozendaal.

Begin oktober 2018 nam hij Restaurant Brasserie De Rooie Kip aan het Breed in Hoorn over. Met behoud van het echte Hoornse karakter van dit restaurant, een groot deel van de bestaande menukaart en aantal mooie nieuwe gerechten, wist hij een positieve slag te maken met zijn kwaliteiten als chef-kok en patissier. Ook de presentatie van de gerechten krijgt veel aandacht en de lunchkaart is flink uitgebreid. Het eerste half jaar zit er nu op en Juan en zijn team zien dat steeds meer gasten de weg naar De Rooie Kip vinden.

Juan hierover: Ik bereid vrijwel alle gerechten met alleen maar verse producten en pas nieuwe kooktechnieken toe om vlees malser en sappiger te houden. Dat is wat klanten vandaag de dag aanspreekt en wij merken dat klanten daarvoor terugkomen. Ik ben ook erg trots op mijn team. Zij doen hun uiterste best voor iedere gast zodat iedereen onbezorgd kan genieten van zijn maaltijd.

Wij schenken ook veel aandacht aan allergieën en vermelden bij alle gerechten wat de ingrediënten zijn. Daarnaast houden wij vrijwel alle hoofdgerechten onder de twintig euro, zodat het leuk blijft om even gezellig uit eten te gaan. Ons motto is: vers - lekker - betaalbaar

Het is duidelijk dat het restaurant een aanwinst is voor de binnenstad van Hoorn. Je kunt er binnen of op het terras genieten van een smaakvol kopje koffie, verse thee, eigen gemaakt gebak of een lekkere lunch. ’s Avonds is er keuzemogelijkheid uit een mooie menukaart voor elk wat wils. Van heerlijke vleesgerechten, visgerechten, maar ook vegetarische gerechten. De bediening zorgt goed voor de gasten en bezorgen het gevoel van een gezellig avondje uit.

Ook is het restaurant uitermate geschikt voor bezoekers van het Parkschouwburg om vooraf even lekker te genieten van een betaalbaar diner. Indien u vooraf kenbaar maakt dat u naar het Parkschouwburg gaat, zorgt de chef-kok Juan met zijn team dat u tijdig de gerechten krijgt geserveerd zodat u zonder zorgen kunt genieten.

Mis geen nieuwtjes!

Nieuws